Οίκος Νυφικών Θεσσαλονίκη

Νυφικά

Είναι γεγονός πως την ημέρα του γάμου όλα τα βλέμματα των καλεσμένων, είναι στραμμένα πάνω στη νύφη! Η κάθε μια γυναίκα από μικρή ονειρεύεται αυτή τη στιγμή και η επιλογή του κατάλληλου νυφικού αποτελεί σημείο αναφοράς! Γι' αυτό το λόγο, πρέπει να είναι κατά βάση φινετσάτο και καλόγουστο, να την κολακεύει και να αντιπροσωπεύει το προσωπικό της στυλ!

Επιλογή νυφικού

Σε μας μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς νυφικό φόρεμα, μέσα από μια πλούσια συλλογή, η οποία αποτελείται από σχέδια υψηλής αισθητικής και ραπτικής, με εκλεπτυσμένο χαρακτήρα. Άλλα είναι σχεδιασμένα σε ρομαντικό ύφος, άλλα σε μοντέρνο ή σε κλασσικό, φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα (δαντέλα, μετάξι κλπ.) και υλικά (κρύσταλλα Swarovski, πέρλες κλπ.) καλύπτοντας όλα τα γούστα! Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί, πως συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τις επώνυμες εταιρείες νυφικών AIRE BARCELONA & LUNA NOVIAS, Galizia Sposa Italiana και επώνυμους Ιταλικούς και Ισπανικούς οίκους των οποίων οι δημιουργίες θεωρούνται κορυφαίες στο είδος τους.

Αποκλειστική συνεργασία με τις Εταιρίες

Aire Barcelona

Luna Novias

Galizia Sposa Italiana


Νυφικό των ονείρων σας

Σκοπός της εταιρίας ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, είναι η κάθε μέλλουσα νύφη, να αποκτήσει το νυφικό των ονείρων της που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της και θα αισθάνεται όμορφα μέσα σ΄ αυτό. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μας καλέσετε για ένα ραντεβού προκειμένου να τα δείτε και να τα δοκιμάσετε!


scroll to top